Tuesday, 31 January 2012

Bila diri dah diBENCI


susah nak di ungkapkan dengan kata-kata.......

kadang2 kita ni sebagai manusia, lupa nikmat Tuhan...bila kita dalam kesusahan, baru  Tuhan yang kita cari..bila kita dah senang, kita lupa dan alpa dengan rrezeki dan peluang yang Tuhan berikan....

aku cuba mengambil positif hal ini, tetapi bila ad yg membenci, aku tak mampu untuk bertahan lagi....pada dasarnya memang ya....tetapi itu bukan aku..tidak sesekali aku menanam kembali rasa itu pada insan yang juga manusia seperti aku..



Jika aku bersalah, maafkanlah aku...aku hanya insan biasa..yang hanya bergantung harap pada manusia di muka bumi yang fana ini...

Aku doakan semoga mereka yang membenci aku itu bahagia dan mendapat ketenangan
iwa.....

COme BAck~~ PIDaus

hai semua apa khabar····dah lama rsenya blog ini terkubur....so aku cuba nk buat come back..bukan apa sebelum ni sibuk dgn keja hakiki dan sibuk juga dgn aktiviti lain..satu lgi punca aku x berblog pun sebab aku xde laptop,so sgt susah aku nk menulis dan buat apa saja.#laptop rosak teruk#

apa-apa pun aku akan cuba untuk aktifkan balik...teringin nak beli laptop,tapi gk xde masa nk pegi beli #masalah duit satu hal jugak#so aku lepas ni boleh la aku cuba mengisi apa yang boleh di kongsi bersama..pengalaman , isu dan sebagainya..insyaALLAH.....chewahhhh #Hahahahahaha


pe pun, selamat berblog dan jgn la segan untuk berkunjung ke blog aku yer...adiosa~~~