Wednesday, 4 July 2012

JaLan Suka-Suka!!

Salam dan Selamat malam!!!!..ehhh petang lagi ke ni...tapi aku rasa sekarang dah malam kot....apa-apa je la kan..okey dah 2 hari tak updates diari hidupku.terase sunyi plak di hati ni, bukan tak nak updates cuma busy sikit ya...bila BOS suruh buat kerja, so kena buat la...so semalam kena teman BOS buat kerja...okey aku tak nak citer pasal Bos AKU...sebenarnay aku masih belum puas lagi tau...nak tahu apa yang aku belum puas tu??? sebenarnya apa yang aku nak updates kan ni dah lama..cuma sekarang baru je ad masa..yalah sebab benda yang aku nk updates ni baru je aku pindahkan fail ke laptop..so jap nanti aku boleh sharekan apa dia sebenarnya..
dengan mak dan adik!
gambar ni dengan abg dan mak*aku besar dari abg aku 0key*
lagi gambar dengan mak dan adik!!! *Adik aku ni tinggi macam galah!!
ni abg, adik dan mak kesayanganku!! 
just Shopping biasa je untuk mak dan diri sendiri..ehhhhhhh
Ni gambar masa mak datang  K.L..buat pertama kali sepanjang aku kerja di sini, aku ajak la mak datang ke K.l untuk lihat anaknya yang kerja sini..so far mak suka sangat bawak gi jalan-jalan...aku dengan mak ni memang baik..maklom la aku ni mak aku..hehehehhehe..sangat-sangat rapat..actually mak aku ni bukan first time datang K.L..mak dah biasa datang K.L tapi yang ni aku ajak datang sebab nak mak happy sikit , yalah mak kan duduk kat kampung tu lama-lama., mesti bosan kan..So aku bawak la mak aku ni g SUNWAY PIRAMID, tempat ni la paling dekat dengan rumah pun..tak pergi jauh-jauh....pergi jalan-jalan ni syukur la abg aku ada, hehehehe, sebab abg aku ni banyak support tau pasal duit..hehehhehe..aku ni bukan banyak duit , so dia banyak membantu dan tak kisah pun..*nak-nak belanja makan, memang abg aku la bayar..but aktiviti shopping memang aku la..heheheh..saat bersama mak, adik dan abg ni tak dapat ku lupakan..yalah firstime aku kerja dan aku beli keta aku bawak mak gi jalan-jalan..so lepas ni aku janji akan bawak mak g jalan-jalan lagi...okey la itu je kowt nak share, byk lagi tempat gi jalan-jalan. satu persatu la aku sharekan..*MALAS nak luah byk sgt, maluuu kowt..okey BYE!!!


3 comments:

kaskas said...

hahahhahaha..ank mak yg comel..hakhakhak

PiDausesiest Glambert said...

hahahahhaha..byk la comel..gemukk LOL

kaskas said...

eh kita x gemuk laa tp chubby and comel jeww..