Saturday, 4 February 2012

sumpahan kum kum with zue n teresa.....

hh
salam apa khabar semua ya..sekaragbaru ad masa untuk updates blog..rasa memeng tak ada masa sgt untuk updates apa yang patut...mengenai entry kali ni aku nak updates sebab bukan apa, semalm aku tegok citer sumpahan kum-kum.cite ni di cadangkan oleh teresa..so aku follow je..sebab aku pon suka tgok cite seram..but seram komedi aku x suka..seyelssy mcm sampah kalau aku tgok citer seram komedi....ckup la kau tgok last aritu dgn padil.....kalo aku tgok dgn teresa n zue..aku nk citer sikit pasal dye org ni.dye org kwn baru aku..kita orang kenal pon ms buat lesen keta...soskrg dah jadi kwn...bagus jugak buat lesen keta at least blh dpt kwn baru......lebih2 lagi kte orang ni mcm satu kepala je.so blhp la masuk caka pasal2 pon..apa2 pon best sgt orag berdua..kalau krang aca blog aku ni, mesti krang ketawa kan..kita mcm dh kenal 3 tahun dh..pdahal baru Je..apa2 pon korang best......

pk berbalik pada citer kum-kum ni masa kte orang tgok tu takot gak..tapi kan aku kan laki,kena la berani...tapibynag kelakarnya teresa yag ajak tgok citer la aku rse yang plaong tkot..dah dia yang paing kecik...ok la tu paling takot..sory teresa...hahahahahaahaha..tapi zue ponakot gak...kedua-dua dye oragakan ttup muka bila screen tunjuk gbr hntu..xleh blah kan..nak tgok citer hantu tapi gak takot nk tgo rupa hantu.....citer ni sejam lebih, pdq mula byk persoalan yg timbul.....last2 habis tgo aru tahu ending dia mcm mne..apa yang aku bleh sinopsis kan cter ni ialah, citer ni berkisahkan satu keluarga dimana mereka menerima dugaan dan rintagan diatas perbuatan maknya yang mengamalkan ajaran sihir....akhirnya nasib keluarga anaknya yang menimpa sumpahan tersebut...tapi keluarga anaknya masoh selamat....begitu la sedikit dapat aku citer..kalau korang nk rse sendiri,korang pergi la tgok......ok la smai sini saja la aku nk updates pon..leguh tngan aku menaip guna tab ni..kalau ad keyboard xpe gak..ni main touch....jenuh aku...ok bye semua..camat mlm...love u zue n teresa!!!!!!!!

2 comments: